Reamp
online

El Reamping es una tècnica utilitzada als estudis de gravació en el que una senyal de línia prèviament enregistrada passa per un amplificador per tornar a gravar el seu so. D’ aquesta manera pots gravar les teves guitarres elèctriques o baixos en la comoditat de casa i obtenir el so de qualsevol dels nostres mítics amplificadors. Oblida les emulacions digitals, prova el Reamp online.

 • GRAVA EL TEU BAIX O GUITARRA

  GRAVA EL TEU BAIX O GUITARRA

  Grava al teu home Studio la senyal de línia del baix o guitarra.

 • PREPARA LES TEVES PISTES

  PREPARA LES TEVES PISTES

  Per a que el reamp online sigui el més efectiu possible, hi ha una sèrie de aspectes que has de considerar abans d’ enviar les teves pistes.

 • ENVIA LES TEVES PISTES!

  ENVIA LES TEVES PISTES!

  Fes-nos arribar les pistes mitjançant un link de wetrasnfer a la següent adreça.

 • TRIA EL MODEL D'AMPLIFICADOR

  TRIA EL MODEL D'AMPLIFICADOR

  Escull un dels nostres amplificadors. Comenta’ns via email quina va ser la teva tria així com el setting particular del ampli que desitgis (tremolo, reverb, to, gain, etc.).

 • VALORACIÓ DEL PROJECTE I PRESSUPOST

  VALORACIÓ DEL PROJECTE
  I PRESSUPOST

  Un cop rebudes les pistes, realitzarem un estudi del projecte i et farem arribar un pressupost que s’ ajusti a les característiques requerides.

 • PAGAMENT

  PAGAMENT

  Pots fer el pagament mitjançant Paypal a la nostra conta vinculada. Si us plau, recorda fer-nos arribar via email el còdec de la transacció.

 • REP LES TEVES PISTES

  REP LES TEVES PISTES

  Una vegada s’ ha processat el pagament, rebràs les teves pistes l’ abans possible (d’ acord a la nostra disponibilitat). Per cada pista reamplificada rebràs:
  - 1 pista mono del amplificador gravat amb un micro dinàmic
  - 2 Una pista mono de l'amplificador gravat amb un micro de cinta.